פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
חזה עוף אפוי בחרדל       מאת: amitsur


מספר מנות: 2-3
זמן הכנה: כ-30 דק
זמן בישול/אפיה: 10 דק
      קטגוריה: מאכלי עוף, צעד אחר צעד

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: בינוני
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן

התאמת יין לאוכל: יין לבן חצי יבש
חזה עוף אפוי בחרדל
 הקדמה
המתכון בהשראת מרשם ישן של "אוסם" - השנויים והתאמה
לזמן הנוכחי , נעשו על ידי בזמן ההכנה.
 החומרים הדרושים
1 כף אבקת מרק עוף אמיתי "קנור"
6 פרוסות חזה עוף דקות מוכנות לשניצל.
1 בצל קטן פרוס לטבעות
2 כפות שמן זית משובח
1 כף חרדל דיז'ון חריף
1 כף חרדל עם גרגירים (אפשרי חרדל רגיל בתוספת 1 כפית גרגירי חרדל)
1/2 כוס שמנת צמחית
1/2 כוס מים
1/2 כוס יין לבן חצי יבש
 אופן ההכנה
מכינים תבנית פיירקס קטנה (15X25 ס"מ בערך)
מטגנים את פרוסות חזה העוף עם 2 כפות שמן זית במחבת חמה מאד - 3 דקות מכל צד.
מוציאים את הפרוסות המטוגנות ומסדרים בתבנית הפיירקס.
פורסים בצל לפרוסות (טבעות) ומטגנים באותו השמן , תוך ערבוב, בערך דקה אחת (השחמה קלה). מחממים תנור (אפשר בטוסטר אובן) ל-200 מעלות צלסיוס.
מוסיפים אל המחבת את המים והיין , החרדל (2 הסוגים), ואבקת מרק העוף אל הבצל המושחם וממשיכים לבשל 5 דקות תוך ערבוב. יוצקים על פרוסות העוף המטוגנות בתבנית ומכניסים לתנור לאפיה 5 דקות . מוציאים את התבנית בזהירות על רשת מתכת.
מעבירים את פרוסות העוף לכלי הגשה ומוסיפים אל התבנית את השמנת הצמחית. מערבבים ואופים לעוד 5 דקות.
לבסוף יוצקים חלק מן הרוטב החם על הפרוסות של העוף בצלחת ההגשה (את השאר שומרים
לתוספת כרוטב על תפוחי אדמה או אורז).
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.




מקור:בהשראת מתכון "אוסם"
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 30/11/06

718 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 4072מתחילת השבוע: 0
בחרו למועדפים שלהם: 8מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר