פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
עוגת תפוחי עץ שתולים       מאת: amitsur


זמן הכנה: כ 25 דק
זמן בישול/אפיה: 40 דק
      קטגוריה: עוגות, צעד אחר צעד

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: קינוח
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן

התאמת יין לאוכל: (מתאים לקפה או תה)
 הקדמה
עוגת בחישה קלה מאוד להכנה. עיקר זמן ההכנה - קלוף וחתוך התפוחים
וסידורם המיוחד בעוגה.
עוגה טעימה מאד למרות פשטוטה.
 החומרים הדרושים
1 חבילה מרגרינה
5 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית קינמון טחון
1 ק"ג תפוחי עץ חמוצים (גרני סמיט)
 אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
לשמן ולקמח תבנית פיירקס מלבנית גדולה (35X25 ס"מ בערך)
תפוחי עץ:
לקלוף , לנקב ולהוציא את הליבה (עם הגרעינים) לחצות ולפרוס לפרוסות דקות.
בכלי נפרד להוסיף לתפוחי העץ 1 כוס סוכר+ קינמון +וניל . להשאיר בצד בינתיים.
לפני שלוב בעוגה - להוציא את כל הנוזלים שהצטברו.
ביצים:
להפריד לחלבונים וחלמונים.
חלבונים - להקציף לקצף יציב + ½ כוס סוכר.
חלמונים+½ כוס סוכר+מרגרינה - לערבל עד קבלת עיסה בהירה.
קמח+אבקת אפיה - לנפות יחד ולהוסיף לעיסת החלמונים. לערבב עד קבלת מרקם אחיד (סמיך המקצת)
להוסיף את הקצף לתערובת ע"י קפול בעדינות.
לשטח את התערובת בתבנית ולשתול בעמידה פלחי תפוחי עץ עד התחתית. אחרי מלוי צפוף של שורות שורות , אפשר לפזר מלמעלה את שארית פרוסות תפוחי העץ.
לאפות 40 דקות לכבות את התנור ולהשאיר עוד 5 דקות מבלי לפתוח. להוציא לקרור על רשת.
מומלץ לאכול רק למחרת אחרי שהעוגה התקררה והוכנסה למקרר.




מקור:מרים ע.
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 09/12/06

718 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2055מתחילת השבוע: 5
בחרו למועדפים שלהם: 1מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 3 התגובות
avatar
29/10/2011 07:27
avatar
amitsur: 2 כוסות קמח. תוקן במקור. תודה על הערתך.
29/10/2011 07:28


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר