פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
סינטה בקר בציפוי סילאן, חרדל ויין לבן       מאת: dylam


מספר מנות: 5-6
זמן הכנה: שעה ועשר דקות (כולל השרייה)
זמן בישול/אפיה: עד חצי שעה
      קטגוריה: בשר

סגנון: ישראלי (1405 מתכונים ישראליים)
אופן ההכנה: צליה
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
סינטה בקר בציפוי סילאן, חרדל ויין לבן
 החומרים הדרושים
1 ק"ג סינטה בקר בנתח אחד
½ כוס יין לבן יבש
2 כפות חרדל גרגרים
2 כפות סילאן
1 כף פלפל שחור גרוס טרי
קורט מלח
 אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים (למעט הבשר) ומניחים את הבשר לשרות בהם כשעה כאשר כל רבע שעה הופכים אותו בתוך המשרה. במחבת רותחת סוגרים את הבשר היטב מכל הכיוונים. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כעשרים דקות (הבשר יהיה במצב מדיום) כאשר כל חמש דקות פותחים ויוצקים מעט מנוזלי המשרה עליו. מוציאים החוצה ומניחים לו כחמש עד עשר דקות לפני שפורסים.
מגישים חם (למרות שניתן לאכול גם קר).



 מוגש מאת
dylam

בתאריך 29/10/04

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 7544מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 4מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 4 התגובות
avatar
mark666: Dylam !!!!! זה יצא מעדן ! אני עדיין מדמיין את הבשר ! השתמשתי בנתח מיושן ואני כלכך ממליץ על המתכון הזה ! תודה :)
10/01/2009 13:56
avatar
dylam: אני שמח שיצא לך נהדר! זה אכן מתכון מוצלח ונראה שבקרוב גם אני אכין אותו. שוב. לבריאות.
10/01/2009 17:16


2004-2018 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר