פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פשטידת ירקות מעולה!       מאת: amitsur


מספר מנות: 8-10
זמן הכנה: כ-20 דק'
זמן בישול/אפיה: 30 דק'
      קטגוריה: צמחוני, ירקות, מיוחדים, פסח, צעד אחר צעד

סגנון: -אישי- (2961 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: תוספת
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
פשטידת ירקות מעולה!
 הקדמה
פשטידת ירקות מקורית. נעשתה באלתור מחומרים שהיו לי בבית.
התוצאה נפלאה!
 החומרים הדרושים
200 גרם שעועית ירוקה מוקפאת (סנפרוסט)
200 גרם שעועית צהובה מוקפאת (סנפרוסט)
1 גזר
1 קישוא
3 כפות סולת **(ראה הערות)
1 בצל
3 ביצים
1 כף אבקת מרק פטריות
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון טרי
¼ כפית אגוז מוסקט טחון
2 כפות שמן זית לטיגון
 אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום בינוני (180 מ"צ).
לקלוף גזר וקישוא ולקצץ לאיטריות גסות בעזרת דיסקת פריסה במעבד מזון.
לקלוף את הבצל ולחזור על הפעולה עם הבצל. להשחים את הבצל במחבת עם שמן זית. לערבב את כל המרכיבים של הפשטידה (כולל הבצל המושחם) ולשטח אותם בתבנית עגולה משומנת ומקומחת.
לאפות 30 דקות בחום בינוני (180 מ"צ).
להוציא מן התנור ולקרר כ-5 דקות ולהגיש.
בתיאבון!



 הערות

**לפסח:


אפשר להחליף את הסולת ב-3 כפות קמח מצה.

מקור:מקורי
 מוגש מאת
amitsur

בתאריך 12/02/07

720 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 8144מתחילת השבוע: 8
בחרו למועדפים שלהם: 7מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר