פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 

 CookShare - פורטל שיתוף המתכונים
 
     

 מתכונים (0)

 מאמרים (0)

 טיפים (0)

 חברים (0)

 חברים נוספים...

tned


 המתכונים הכי נצפים שלי - כללי

 המתכונים הכי נצפים שלי השבוע

  למאגר המתכונים שלי (0)
 tned
  הוסיפ/ה תגובה למתכון למתכון של מישאל_פומפיאנסקי
חומוס לניגוב בסגנון יפואי אורגינלי

השאלות שלי הם לאחר שכבר אני לאחר מס' נסיונות כולל שימוש בטחימה קראוון עם סמל היונה וגם אם גרגרי חומוס בולגרי וגם ספרדי. וגם שניסיתי את המתכון שלך. אגב שמעתי פעם שהטחינה בקופסאות גם של קראוון אינה אותה טחינה שנמכרת לחומוסיות בקופסאות פח גדולות החומוסאי
19/05/2006 10:32

 tned
  הוסיפ/ה תגובה למתכון למתכון של מישאל_פומפיאנסקי
חומוס לניגוב בסגנון יפואי אורגינלי

אנני יודע לתאר לך את הטעם אבל כאשר אתה טועם חומוס יפואי כמו אצל "חומו אסלי " ביפו לאחר שתי שניות של טעימה יש טעם לוואי שהוא מדגיש את איכות החומוס אנני יודע לתאר אותו אם זה מתוק או מר אם אתה יודע למה אני מתכווןומה מקורו החומוסאי
18/05/2006 19:22

 tned
  הוסיפ/ה תגובה למתכון למתכון של מישאל_פומפיאנסקי
חומוס לניגוב בסגנון יפואי אורגינלי

תודה על התיחסותך
1. תוספת של אגוזי פקאן טחונים לא צובעים את החומוס בגרגרים כהים?אז איך ניתן להפוך את התוספת הזו לאבקה לבנה?
2. ע"פ הצעתך יש לסחוט ולהוסיף לתערובת מיץ משתי לימונים . האם זה מוסיף טעם מר ? היות ומנסיוני אני פעם כשהגזמתי כמו הוספת 4 כפות של לימון הטעם היה חמצמץ. אז הכיצד?
3. האם לא מומלץלהוסיף שמן ואיזה . אמרו ליפעם שמן חמניות. האם אכן?
4.כמה שיגוע לי טחינה "קראוון" זו היונה
5. האם בזמן הבישול יש להוסיף סודה לשתייה.
6. מה דעתך על טחינה אורגנית?
בתודה מראש
החומוסאי
14/05/2006 18:03

 tned
  הוסיפ/ה תגובה למתכון למתכון של מישאל_פומפיאנסקי
חומוס לניגוב בסגנון יפואי אורגינלי

כפריק של חומוס מבקש לדעת את הפטנט של החומוסיות כמו 1. מהו זמן הבישול, זמן ההשריה, שידוע לי חשיבותם 2 . איך מקבלים טעם אסלי, האם בעזרת הלימון או השמן זית ואם בכלל, איך מקבלים טעם טיפה מריר או מתוק הכוונה לטעם המשובח אשר קשה לי לתאר אותו. כמו בחומוס גבעתיים או חומוס נטו או חומוס אסלי ביפו 3. איזה סוג שלגרגרי חומוס מומלץ =בלאדי,בולגרי,הדס, ספרדי 4. האם בזמן הבישול יש להוסיף משהו. האם סדר ערבוב החומרים חשוב. 5. האם הטחינה שמוכרים לנו בקופסאות הפלסטיק כמו של היונהלמשל הינם זהות לאלו שמוכרים לחומוסיות. בתודה החומוסאי
13/05/2006 21:45


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר