מטבח: תימני

"פטוט" ביצים-מאכל תימני

"פטוט" הן חתיכות קטנות של ג’חנון מעורבבים עם ביצה. לצורך ההכנה חותכים את הבצק לחתיכות קטנות, מטגנים קלות במחבת, מוסיפים ביצים טרופות ומטגנים עד שהביצה מתייצבת. ניתן להכין פטוט עם חלב וגבינה צהובה, עם סוכר ואבקת סוכר או במרק....

קרא עוד

מרק חגיגה תימנית

ב 2000 קיימתי פעילות לילדים ובמסגרתה נחשפנו להכנת מתכון טעים,עוקץ ושאי אפשר brלהפסיק ואני דאגתי לרשום כל פרט ולהכינו מאז עוד 5 פעמים הו...זה טעים תמיד ומגרש כל brחיידק מאיים מהגוף!! ילדים? מגיל 9...

קרא עוד

התחברות מהירה