לביבות תירס
להגיש חם בתוספת סלט חי..
קרא עודפורסם על ידי לין | מרץ 1, 2018 | אומלטים ולביבות, צעד אחר צעד |
להגיש חם בתוספת סלט חי..
קרא עודפורסם על ידי נטעלה | מרץ 1, 2018 | לחמים ולחמניות |
מתכון קליל המזכיר את המופלטה המרוקאית, אולם בדרך כלל מלוח ומגיע אלינו מיוגוסלביה....
קרא עודפורסם על ידי יוסף ל | מרץ 1, 2018 | בשר, חנוכה, ט"ו בשבט, מאכלי עדות, פורים, פיקניקים, מנגלים וקומזיצים, פסח, ראש השנה, שבועות |
מנה ערבית קלאסית, שנאכלת בדרך כלל כבראנץ מאוחר. השילוב של החומוס הקלאסי עם הבשר המתובל יוצרים...
קרא עודפורסם על ידי יוסף ל | מרץ 1, 2018 | בשר, חנוכה, ט"ו בשבט, מאכלי עדות, מיוחדים, מתאבנים, פורים, פסח, פשטידות בשרי, ראש השנה, שבועות, תבשילי קדרה |
השקשוקה פיקנטית וטעימה, אבל עלולה להשאיר אותנו רעבים. הנה שילוב מנצח של שקשוקה ביצים ונתחי בשר שחומים.
קרא עודפורסם על ידי kalla | מרץ 1, 2018 | מאכלים לילדים, שבועות |
מה טוב בבלינצ'ס? שאפשר להוסיף לו איזה מילוי שרוצים! brיש כאלה שדוגלים במילוי המסורתי של גבינה וצימוקים brאחרים מעדיפים את המילויים...
קרא עודפורסם על ידי קיבי | מרץ 1, 2018 | בצקים, מאכלי עדות |
"פטוט" הן חתיכות קטנות של גחנון מעורבבים עם ביצה. לצורך ההכנה חותכים את הבצק לחתיכות קטנות, מטגנים קלות במחבת, מוסיפים ביצים טרופות ומטגנים עד שהביצה מתייצבת. ניתן להכין פטוט עם חלב וגבינה צהובה, עם סוכר ואבקת סוכר או במרק....
קרא עודארוחת בוקר מעולה.גם עם קפה של הערב משתלב מצוין. בתאבון!!!
קרא עוד