הכנה: תבשיל קדירה
קדרת בשר וירקות
פורסם על ידי amitsur | מרץ 1, 2018 | בשר, ירקות, צעד אחר צעד, תבשילי קדרה |
באדיבות ד"ר רלי אבל, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטות בשרותי בריאות כללית במחוז המרכז.
קרא עוד"קדרת בקר בנוסח כפרי" ממחוז קורליאונה
פורסם על ידי מישאל_פומפיאנסקי | פבר 27, 2018 | בשר, ירקות, מאכלי עוף, מיוחדים, מתכוני סבתא, תבשילי קדרה |
קדירת בשר בקר בניחוח כפרי הטעם ישאר הרבה זמן אחרי האכילה...
קרא עוד"קדרת בשר גלילית" בניחוח דבש
פורסם על ידי מישאל_פומפיאנסקי | פבר 27, 2018 | בשר, מאכלי עוף, מיוחדים, מתכוני סבתא, תבשילי קדרה, תפוחי אדמה |
קדרה גלילית מדהימה טעים טעים טעים
קרא עודכבד עגל בקדרת חרס
פורסם על ידי Devil-666 | פבר 27, 2018 | בשר, תבשילי קדרה |
באזור שטרסבורג (אלזאס, צפון-מזרח צרפת) נוהגים לבשל מינים שונים של בשר בקדרת חרס. כבד עגל צלוי בשלמותו הוא מאכל, שמגיע דווקא מאזור...
קרא עודחמין אורז ופרות יבשים
פורסם על ידי | פבר 27, 2018 | אורז |
אני מכינה את הכל בסיר רגיל ומעבירה לסיר חשמלי עד למחרת.
קרא עודגיבץ בולגרי אמיתי
פורסם על ידי סופראמא | פבר 27, 2018 | בשר, ירקות, תבשילי קדרה |
את התבשיל אופים בסיר פלא ישן מאלומניות עם תחתית מתכת על הגז. ניתן לאפות בתנור, אבל, לא יוצא ממש אותו טעם!
קרא עוד