הוראות הכנה
מרכיבים
60 גר' גבינת גרייאר מגוררת
60 גר' גבינת צ'דר
1 כפית חרדל דיזון
קורט פלפל אדום
1 ביצה טרופה
1 כף בירה
4 רצועות לחם
15 גר' חמאה ללא מלח
פטרוזיליה טריה קצוצה
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים גריל, מערבבים את הגבינות יחד עם החרדל הפלפל מלח ופלפל שחור בוחשים מוסיפים את הביצה הטרופה והבירה מערבבים ומניחים בצד.
מסירים את הקרום מהלחם וקולים מתחת לריל משני צדדים. מורחים מיד צד אחד בחמאה ומוסיפים את תערובת הגבינות להקפיד שכל הקצוות מכוסים.
מניחים בגריל ל 4 דקות מסירים ומיד חותכים למשולשים ןמעטרים בקומץ פטרוזיליה.
מגיש:
מקור: וולש בריטניה
שתף את המתכון