הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון דק משובח
200 גר' קמח
40 גר' סוכר דק ביותר
75 גר' שקדים
125 גר' חמאה חתוכה לקוביות
1 ביצה גדולה מקושקשת
חלב לזיגוג
אופן ההכנה
מרח חמאה על תבניות קטנות
ערבב את הבשר הטחון בקערה עד שכל הנוזלים נעלמים.
הנח את הקמח, סוכר, שקדים וחמאה במעבד מזון וערבל בקצרה , אז לאט הוסף את הביצה דרך שפופרת המגיש.
ערבב את כל המרכיבים לעיסה אחת שלמה עטוף בניילון נצמד והנח לשעה.
רדד את העיסה וחתוך 12 חלקים שווים בעזרת חותך עם צורת כוכב.(לא מכל העיסה)
מלא את התבניות הקטנות.
הוסף את הבשר ובעדינות הדק כל תבנית.
חתוך 12 חלקים נוספים קטנים יותר וכסה כל תבנית. חרוץ חריץ קטן.
הברש קלות בחלב.
צנן הכול ל30 דקות , חמם תנור ל200 מעלות
אפה עד השחמה.
מגיש:
מקור: אנגלי
שתף את המתכון