הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בשר בקר (רצוי סנטה)
50 גרם ממרח קארי ירוק
2 כפות שמן בוטנים
1 חציל פרוס וחתוך קטן מאד
1.5 כוסות חלב קוקוס
2 צ'ילי אדום
כוס ציר מרק בשר
רוטב דגים-לפי הטעם
1 כף סוכר
4 עלי ליים (קפיר)
עלי ריחן תאילנדים - לפי הטעם
אופן ההכנה
פורסים את הבשר לפרוסות דקיקות, מוסיפים את השמן ומטגנים. מוסיפים את ממרח הקארי ומקפיצים.
מוסיפים את חלב הקוקוס ואת ציר המרק ומבשלים מספר דקות. מוסיפים את החצילים, הצ'ילי, עלי ה ליים ריחן והסוכר. מקשטים בעלי ריחן נוספים ומגישים.
מגיש:
מקור: שף מסעדת צ'ופיה
שתף את המתכון