חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר בקארי ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקר בקארי ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בשר בקר (רצוי סנטה)
50 גרם ממרח קארי ירוק
2 כפות שמן בוטנים
1 חציל פרוס וחתוך קטן מאד
1.5 כוסות חלב קוקוס
2 צ'ילי אדום
כוס ציר מרק בשר
רוטב דגים-לפי הטעם
1 כף סוכר
4 עלי ליים (קפיר)
עלי ריחן תאילנדים - לפי הטעם
אופן ההכנה
פורסים את הבשר לפרוסות דקיקות, מוסיפים את השמן ומטגנים. מוסיפים את ממרח הקארי ומקפיצים.
מוסיפים את חלב הקוקוס ואת ציר המרק ומבשלים מספר דקות. מוסיפים את החצילים, הצ'ילי, עלי ה ליים ריחן והסוכר. מקשטים בעלי ריחן נוספים ומגישים.
מגיש: gilai
מקור: שף מסעדת צ'ופיה
שתף את המתכון