הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם אטריות ביצים דקות
לרוטב:
3 כפות חמאת בוטנים
1.5 כפות רוטב סויה
1.5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות מים
1 כף שמן שומשום
1 כפית שום כתוש
3-4 טיפות שמן שומשום
בצל ירוק חתוך
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות בישול קצר במים רותחים עם מעט מלח. מסננים ושוטפים. מערבבים את חומרי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הרוטב על האטריות החמות ומערבבים. מפזרים את הבצל הירוק, טיפות השמן ואם רוצים גם כף בוטנים קצוצים.
מנה זאת מוגשת חמה אבל לא תאבד מטעמה המיוחד גם כמנה קרה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון