חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק פריך מאד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פריך מאד מאד brמתאים למילוי בשר , גבינות , ירקות
בצק פריך מאד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פריך מאד מאד brמתאים למילוי בשר , גבינות , ירקות
הוראות הכנה
מרכיבים
½ מרגרינה
½ 1 קמח תופח
1 כוס קמח רגיל
1 כוס קטנה חלב
1 כוס קטנהשמן
2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
מכינים קערה ובה הקמח הרגיל והתופח, מוסיפים את המרגרינה.
בשתי כפות הידיים לוקחים את החומרים ומפוררים כל הזמן עד
שהחומר כולו נהיה פירורים והמרגרינה נספגת בכל הפירורים.
להוסיף בהדרגה את החלב , הסוכר והשמן. לערבב לבצק .
(לא לערבב את הבצק יותר מידי, אלא רק עד שהחומרים נספגים) .
מכניסים לקירור ל-2 שעות כשהבצק מכוסה.
מגיש: gilai
מקור: נסיון
שתף את המתכון