הוראות הכנה
מרכיבים
½ מרגרינה
½ 1 קמח תופח
1 כוס קמח רגיל
1 כוס קטנה חלב
1 כוס קטנהשמן
2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
מכינים קערה ובה הקמח הרגיל והתופח, מוסיפים את המרגרינה.
בשתי כפות הידיים לוקחים את החומרים ומפוררים כל הזמן עד
שהחומר כולו נהיה פירורים והמרגרינה נספגת בכל הפירורים.
להוסיף בהדרגה את החלב , הסוכר והשמן. לערבב לבצק .
(לא לערבב את הבצק יותר מידי, אלא רק עד שהחומרים נספגים) .
מכניסים לקירור ל-2 שעות כשהבצק מכוסה.
מגיש:
מקור: נסיון
שתף את המתכון