הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
50 גרם חמאה
1/2 כוס חלב
קורט מלח
1 חלמון
1 +3/4 כוס קמח
למילוי:
2 אבוקדו מעוכים
1 לימון מיץ
2-3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
250 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות
להגשה:
גבינת קשקבל מגוררת
אופן ההכנה
הבצק:
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. מקררים במקרר כשעה.
המלית:
מערבבים יחד אבוקדו, בצל ירוק ומיץ לימון.
יוצרים קדורים קטנים מהבצק ( לא יותר גדולים מכדור פלאפל). משטחים את הכדורים.
מניחים במרכז 1 כפית מהתערובת, מעל מניחים קוביית גבינת פטה, סוגרים ומהדקים את הכדור.
מבשלים את הכדורים במים רותחים עם מלח כ-10-12 דקות.
מגישים בליווי גבינת קשקבל מגוררת מעל.
מגיש:
מקור: msn
שתף את המתכון