חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאייאה ספרדית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאייאה ספרדית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג מיקס פירות ים
2 כוסות אורז בסמטי
3 עגבניות תמר טריות וחתוכות לקוביות
3 פלפלים בצבעים חתוכים לקוביות
10 שיני שום עם הקליפה
2 בצלים סגולים חתוכים לקוביות גסות
1 ליטר ציר דגים
5 פלפלים אדומים מיובשים
חצי כפית זעפרן
1 כף מלח ים אטלנטי
1 כף פלפל שחור גרוס עדין
שליש כוס שמן זית כתית
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עם השום ומחצית הפטרוזיליה בסיר רחב ונמוך. מוסיפים את האורז וציר הדגים ומבשלים יחד. במחצית הבישול של האורז מוסיפים את הירקות והתבלינים וממשיכים לבשל עד אידוי כל הנוזלים. מוסיפים את מיקס פירות הים ומכבים את האש. מערבבים את המנה ומשהים לרבע שעה לפני ההגשה.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון