חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלסלת עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלסלת עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 עגבניות אדומות וקשות גדולות ככל שניתן להשיג
1 קופסת טונה קטנה
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום טרי קצוץ דקדק
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
1/4 כפית חרדל
3 כפות מיונז
1 ביצה קשה
1/2כף מיץ לימון
6 זיתים שחורים לקישוט
4 עלי חסה לקישוט
אופן ההכנה
מכינים את מילוי הטונה
מכניסים את כל המרכיבים למעט העגבניה ועם מזלג מערבבים ומועכים
שוטפים את העגבניות ומניחים אותם על הצד השטוח במרחק של 1 ס"מ מהאמצע חותכים עם סכין לעומק העגבניה עד למרכז טמשאירים רצועה
לאחר מכן חותכים לרוחב העגבניה ומוציאים חצי עיגול
עושים את אותה פעולה מצד שני
מרוקנים את הפנים ויוצרים סלסלה
ממלאים את הסלסלות עם מלית הטונה מקשטים בזית שחור ומניחים על מצע חסה.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון