הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס יין לבן
1/2 ק"ג גבינה צהובה משובחת
1/2 ק"ג גבינה מותכת משובחת
2 כפות קמח
1/4 כפית מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
בגט ארוך חתוך לקוביות 2X2
אופן ההכנה
הדלק את פתילת הפונדו
שפוך את היין פנימה לפונדו
הכנס את הגבינות והבא לרתיחה
הוסף את הקמח תוך בחישה מתמדת
כאשר הכל נמס הוסף את המלח ואגוז המוסקט
כל אורח נועץ קוביית בגט בשיפוד מכניס לפונדו החם ואוכל.
מגיש:
מקור: אמריקאי
שתף את המתכון