חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סקונס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סקונס רכות ונפלאות, גדושות בצימוקים (וגם דלות שומן), ממלון "סבויי" בלונדון, המתמחה brבטקס הגשת התה האלגנטית של אחר הצהריים. brכמיטב המסורת הבריטית, מגישים אותן עם חמאה וריבה או שמנת אנגלית סמיכה מאוד.
סקונס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סקונס רכות ונפלאות, גדושות בצימוקים (וגם דלות שומן), ממלון "סבויי" בלונדון, המתמחה brבטקס הגשת התה האלגנטית של אחר הצהריים. brכמיטב המסורת הבריטית, מגישים אותן עם חמאה וריבה או שמנת אנגלית סמיכה מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
4 כפיות אבקת אפייה
1/3 כוס סוכר
1/8 כפית מלח
75 גרם חמאה קרה,חתוכה לקוביות
2/3 כוס חלב
1/2 כוס צימוקים (או אוכמניות יבשות)
1 ביצה טרופה ב-1 כפעת מים, להברשה
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות).
2. מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומעבירים למיכל מעבד מזון. מוסיפים את הסוכר והמחל ומערבבים. מוסיפים את החמאה ומעבדים בכ-30 תנועות ("פולסים") עד לקבלת תערובת פירורית עדינה. מעבירים את התערובת לקערה בינונית. יוצרים גומה במרכז, מוסיפים את החלב והצימוקים, ומערבבים ערבוב מינמלי ביד או במרית, רק עד שהתערובת מתאחדת (ערבוב יתר גורם לעוגייה להות קשה).
3. מעבידים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים בקלילות 2-3 פעמים. בידיים מעצבים את הבצק לעובי 2 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 6 ורבע ס"מ בחותכן עגול ומקומח. מניחים את הסקונס מעל התבנית עם מרווחים בינהם. מברישים את החלק העליון בביצה טרופה מניחים בצד ל15 דקות.
4. אופים כ-10 דקות עד לקבלת צבע זהוב בהיר. מוצאים את התבנית ומייד מעבירים אץ הסקונס במרית מתכת לצינון לכמה דקות על רשת.
מגישים חם, עם חמאה וריבה איכותיות ליד כוס תה.
בתיאבון!
מגיש: סבינה 21
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון