הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג גזר נקי ומגורר קטן
חמאה ג'יי לטיגון (חמאה מזוקקת)
2 כפות סוכר
1/2 קופסא טחינה גולמית (רגילה מהמרכול)
4 תרמילי הל טרי
כף יד מלאה צימוקים
כף יד מלאה אגוזי קשיו
אופן ההכנה
1. הוסף חמאה למחבת וחמם
2. צלה את אגוזי הקשיו עד לקבלת צבע חום זהוב והוסף את הצימוקים למחבת לכמה שניות.
3. הוצא את הקשיו והצימוקים הצידה.
4. הוסף את הגזרים למחבת וטגן את הגזרים.
5. הוסף את הטחינה, וחמם כשעה. עד שזה כמעט יבש.
6. הוסף סוכר, ערבב, והמשך לבשל עד שהגזר חלווה חצי יבש.
7. מזוג לצלחות ופזר אגוזי קשיו מגוררים ווצימוקים.
מגיש:
מקור: ספר הודי עתיק וקרוע
שתף את המתכון