הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 כוס מים
שמן לטיגון עמוק
1 כפית מלח
3/4 כפית מלח דק מאד (ניתן לקניה בחנות תבלינים)
1 כפית סודה לשתיה
אבקת סוכר
אופן ההכנה
שפוך לקערה את הקמח וצור גומה.
הכנס את התבלינים ערבב וצור גומה פעם נוספת
שפוך את המים תוך ערבוב עד לקבלת מרקם אחיד של בצק.אלסטי
כסה והנח ל4 שעות.
רדד את הבצק לעובי 1 ס"מ ורוחב 2.5 ס"מ .
חתוך 20 יח' בצק לרוחב 1.5 ס"מ
את החלק האחרון הפוך שים על החלק הבא לידו וכך הלאה עד לקבלת 10 יח' (כפולות של בצק).
בעזרת מקלות אכילה סיניים מעך את הבצק לאוכו קלות (צור מעין אמה קטנה)
חמם שמן בסיר (בערך 8 כוסות) .
בעזרת שתי הידיים לוקחים בצק ומותחים אותו עד לבערך 15 ס"מ.
מניחים בסיר לטיגון מטגנים מכל הצדדים עד לקבלת גוון זהוב חום.
הנח על נייר סופג.
פזר אבקת סוכר.
מגיש:
מקור: סיני
שתף את המתכון