חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניה סינית Chinese Crullers
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

This recipe is from Madame Wong's "Long Life" Chinese Cookbook br brמתכון מספרה של מדאם וונג "חיים ארוכים".ספר בישול סיני.
סופגניה סינית Chinese Crullers
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

This recipe is from Madame Wong's "Long Life" Chinese Cookbook br brמתכון מספרה של מדאם וונג "חיים ארוכים".ספר בישול סיני.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 כוס מים
שמן לטיגון עמוק
1 כפית מלח
3/4 כפית מלח דק מאד (ניתן לקניה בחנות תבלינים)
1 כפית סודה לשתיה
אבקת סוכר
אופן ההכנה
שפוך לקערה את הקמח וצור גומה.
הכנס את התבלינים ערבב וצור גומה פעם נוספת
שפוך את המים תוך ערבוב עד לקבלת מרקם אחיד של בצק.אלסטי
כסה והנח ל4 שעות.
רדד את הבצק לעובי 1 ס"מ ורוחב 2.5 ס"מ .
חתוך 20 יח' בצק לרוחב 1.5 ס"מ
את החלק האחרון הפוך שים על החלק הבא לידו וכך הלאה עד לקבלת 10 יח' (כפולות של בצק).
בעזרת מקלות אכילה סיניים מעך את הבצק לאוכו קלות (צור מעין אמה קטנה)
חמם שמן בסיר (בערך 8 כוסות) .
בעזרת שתי הידיים לוקחים בצק ומותחים אותו עד לבערך 15 ס"מ.
מניחים בסיר לטיגון מטגנים מכל הצדדים עד לקבלת גוון זהוב חום.
הנח על נייר סופג.
פזר אבקת סוכר.
מגיש: gilai
מקור: סיני
שתף את המתכון