חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לו מיין Lo Mein
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

Rhoda Yee Chinese Village Cookbook
לו מיין Lo Mein
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

Rhoda Yee Chinese Village Cookbook
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' אטריות ביצים
500 גר' בשר חתוך דק לרצועות של 2 ס"מ.או 10 חסילונים / או חזה עוף
2 שיני שום קצוצות
1 כף קורנפלור
1 כף סויה
1 כף שרי
לרוטב
1 כף קורנפלור
1 כפית אבקת מרק
1 כף סויה
1 כף רוטב צדפות
1 כף שמן שומשום
1 בצל ירוק חתוך דק דק
2 כפות שמן
אופן ההכנה
במים רותחים לבשל את האטריות ל 3 דקות.לשטוף במים קרים ולהניח.
בווק מחומם מאד לשפוך 2 כפות שמן ולחמם עד עשן.
הוסף את השום וערבב עד שמזהיב , הוסף את הבשר וטגן ערבב עד להשחמתו משני הצדדים.
הכן את הרוטב ע"י ערבוב כל החומרים למרקם אחיד.
הכן סיר מים רותחים בהישג יד.
שפוך את הרוטב לתוך הווק , 2 דקות הקפצה והוסף את הבצל הירוק ,שמן שומשום
שפוך את האטריות לתוך הסיר עם המים הרותחים סנן והוסף לווק הקפץ כ 1 דקה והגש.
מגיש: gilai
מקור: Rhoda Yee
שתף את המתכון