חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף מכסיקני עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו במשפחה העוף לא אהוב על הילדים אבל רק שאני מבשלת את זה כך נגמר ורוצים עוד.. brתנסו על ילדכם ותרשמו לי תגובות.....
עוף מכסיקני עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו במשפחה העוף לא אהוב על הילדים אבל רק שאני מבשלת את זה כך נגמר ורוצים עוד.. brתנסו על ילדכם ותרשמו לי תגובות.....
הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת זיתים ירוקים בחומץ מגולענים
חלקי עוף כמספר הסועדים(עדיף שוקי עוף גדולים ולא של הודו)
1 בצל גדול קצוץ
2 גמבה חתוכה לרצועות
3 כפות רסק עגבניות
חצי כף אבקת מרק עוף
כף פפריקה מתוקה
2 כפות חומץ 5%
מעט פלפל שחור
מים עד כסוי העוף
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן מוסיפים את חלקי העוף לטיגון עד להזהבה.
מוסיפים את כל התבלינים
מוסיפים בערך כוס וחצי מים .מרתיחים את הכל מוסיפים את הזיתים והחומץ והגמבה מרתיחים שוב ולאחר מכן על אש בנונית עוד חצי שעה .עד שהעוף והזיתים מבושלים . אם צריך עוד מים להוסיף אבל לא יותר מידיי כדי שהרוטב יהיה סמיך. בתאבון!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון