הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת זיתים ירוקים בחומץ מגולענים
חלקי עוף כמספר הסועדים(עדיף שוקי עוף גדולים ולא של הודו)
1 בצל גדול קצוץ
2 גמבה חתוכה לרצועות
3 כפות רסק עגבניות
חצי כף אבקת מרק עוף
כף פפריקה מתוקה
2 כפות חומץ 5%
מעט פלפל שחור
מים עד כסוי העוף
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן מוסיפים את חלקי העוף לטיגון עד להזהבה.
מוסיפים את כל התבלינים
מוסיפים בערך כוס וחצי מים .מרתיחים את הכל מוסיפים את הזיתים והחומץ והגמבה מרתיחים שוב ולאחר מכן על אש בנונית עוד חצי שעה .עד שהעוף והזיתים מבושלים . אם צריך עוד מים להוסיף אבל לא יותר מידיי כדי שהרוטב יהיה סמיך. בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון