הוראות הכנה
מרכיבים
1 לשון בקר
5 כפות צלפים
5 שיני שום
4 עלי דפנה
1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן
מים מלוא הסיר
אופן ההכנה
מכניסים את הלשון לסיר שיכיל את כולה ומוסיפים מים עד לכיסוי.
מרתיחים כשעה.
שוטפים את הלשון ומנקים את הקרום העוטף ושוטפים שוב.
מכניסים שוב לסיר עם שום ועלי הדפנה מלח פלפל השמן ושלוש כוסות מים ומבשלים.
כאשר הלשון רכהדיה,מקררים ופורסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
מסדרים בסיר את הפרוסות הצלפים פלפל מלח ושאר התבלינים ומבשלים כ 30 דקות.
מקשטים ומגישים חם.
מגיש:
מקור: רבקה לוי מלול
שתף את המתכון