חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לשון בצלפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המקור עבר שינוי קל , אבל המהות נשמרה..
לשון בצלפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המקור עבר שינוי קל , אבל המהות נשמרה..
הוראות הכנה
מרכיבים
1 לשון בקר
5 כפות צלפים
5 שיני שום
4 עלי דפנה
1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן
מים מלוא הסיר
אופן ההכנה
מכניסים את הלשון לסיר שיכיל את כולה ומוסיפים מים עד לכיסוי.
מרתיחים כשעה.
שוטפים את הלשון ומנקים את הקרום העוטף ושוטפים שוב.
מכניסים שוב לסיר עם שום ועלי הדפנה מלח פלפל השמן ושלוש כוסות מים ומבשלים.
כאשר הלשון רכהדיה,מקררים ופורסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
מסדרים בסיר את הפרוסות הצלפים פלפל מלח ושאר התבלינים ומבשלים כ 30 דקות.
מקשטים ומגישים חם.
מגיש: gilai
מקור: רבקה לוי מלול
שתף את המתכון