הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרפרי חזה עוף או הודו
1/2 כוס יין לבן
2 כפות סויה
2 כפות חרדל ד'יזון
1 כף מיץ לימון
2 כפיות שמן צילי חריף
2 כפיות שמן שומשום
אופן ההכנה
בקערה לערבב את כל המרכיבים.
לשטוף את הבשר ולייבש בעזרת מפית
להכניס את הבשר לפלסטיק עם סגר נצמד ולשפוך פנימה את המרינדה.
להוציא אויר מהשקית ולסגור היטב.
סובב את השקית על מנת שהבשר יקבל מכל צדדיו את המרינדה.
שים את השקית בקערה והכנס למקרר ל 12-24 שעות.
הוצא את הבשר מהשקית ללא המרינדה (לשפוך או לשמור בנפרד)
צלה על הגריל בחום בינוני משני צדדיו עד לקבלת גוון חום שרוף.
מגיש:
מקור: אנגלי
שתף את המתכון