חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה אדומה הכי קלה וטעימה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכל הקטגוריות של מתכונים מפורסמים הרבה סוגים של קובה אדומה לא תמיד נראה לי brלי שאלו הם החומרים brאני שמבשלת המון שנים לילדיי בהנאה מרובה מביאה לכם מתכון קל טעים ושכל אחד או אחת יכול brלהכין ולהצליח! br
קובה אדומה הכי קלה וטעימה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכל הקטגוריות של מתכונים מפורסמים הרבה סוגים של קובה אדומה לא תמיד נראה לי brלי שאלו הם החומרים brאני שמבשלת המון שנים לילדיי בהנאה מרובה מביאה לכם מתכון קל טעים ושכל אחד או אחת יכול brלהכין ולהצליח! br
הוראות הכנה
מרכיבים
לעטיפה:
חצי קילו סולת
כפית מלח
כוס ורבע מים פושרים
למילוי:
חצי קילו בשר טחון
או 4 חתיכות חזה עוף פרוס קצוץ או טחון
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
או 4 גבעולי כרפס עלים קצוץ או שניהם ביחד
2 בצלים וקצוצים
כפית בהרת של קובה
רוטב:
2 סלק מקולף ופרוס דק לחצאי עיגול
בצל אחד קצוץ
1 לימון סחוט
3 כפות רסק עגבניות
קורט מלח ופלפל
1 כף אבקת מרק עוף
2 כוסות מים
מעט שמן לטיגון
1כף סוכר
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
לבצק העטיפה:לשים בקערה את הסולת ולשפוך עליה כוס ורבע מים פושרים (נא לדייק) ולערבב ביחד ולהניח לרבע שעה בצד לאחר מכן להוסיף מלח כפית וללוש שוב .מתקבל בצק שחבל על הזמן לא נפתח ונעים למגע.
למרק:לשים מעט שמן בסיר גדול ושטוח ולטגן את הבצל 5 דקות להוסיף את הסלק לטיגון לעוד 5 דקות לאחר מכן להוסיף את המים ולהרתיח אחרי כן להוסיף את כל חומרי המרק.
למילוי:בשר ובצל ופטרוזיליה ותבלינים לערבב ביחד בקערה נפרדת במקרה ועושים עם חזה של עוף אין צורך להוסיף בהרת
אופן ההכנה:לוקחים משטח עבודה כמו מגש ומניחים עליו כדורי בצק בגודל כדור פינג פונג
לאחר מכן העבודה יותר קלה בכל כדור שמים כפית מן המלית וסוגרים ושמים במגש נפרד כשמסיימים מכניסים את הכל לסיר אחד אחד ובזהירות. (אם הכמות של הקובה יוצאת רבה מידיי ניתן להקפיא אותם במקפיא במצב שהם לפני בישול טוב לשבועיים ואז רק להכין רוטב ולהכניס אותם למרק הרותח בעודם קפואות)
לתת לקובות בסיר רתיחה אחת. ולהוריד את האש לבנונית עוד ארבעים דקות מוכנה!
אם צריך להוסיף מים רותחים במשך הבישול אז להוסיף....בתאבון!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון