חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריגטוני דה ונציה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באדיבות דניאל סמירניי - שף
ריגטוני דה ונציה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באדיבות דניאל סמירניי - שף
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פסטה ריגטוני (חלולים)
200 גר' פילה בקר
200 גר' אנטריקוט
פטריות טריות פרוסות
3 עגבניות מיובשות רצועות
1 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוצים דק
חופן בזיליקום קצוץ
30 מ"ל ציר בקר
50 מ"ל רוטב שמנת
1/2 מנה ברנדי(15 מ"ל)
5 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת חם מאד מוסיפים 2 כפות שמן ומקפיצים את קוביות הפילה.
במחבת אחרת באותו אופן מקפיצים את האנטריקוט.
במחבת שלישית שמים 1 כף שמן וצורבים את הבצל , שום והעגבניות המיובשות , מוסיפים את הפטריות והבזיליקום מערבבים ומוסיפים את הברנדי ציר הבקר שופכים הכל על הבשר באותו מחבת ומוסיפים את השמנת לצמצום.
מבשלים את הפסטה.
מוסיפים לתערובת הרוטב והבשר מבשלים כ 30 שניות ומגישים.
מגיש: gilai
מקור: פסטורי
שתף את המתכון