הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פסטה ריגטוני (חלולים)
200 גר' פילה בקר
200 גר' אנטריקוט
פטריות טריות פרוסות
3 עגבניות מיובשות רצועות
1 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוצים דק
חופן בזיליקום קצוץ
30 מ"ל ציר בקר
50 מ"ל רוטב שמנת
1/2 מנה ברנדי(15 מ"ל)
5 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת חם מאד מוסיפים 2 כפות שמן ומקפיצים את קוביות הפילה.
במחבת אחרת באותו אופן מקפיצים את האנטריקוט.
במחבת שלישית שמים 1 כף שמן וצורבים את הבצל , שום והעגבניות המיובשות , מוסיפים את הפטריות והבזיליקום מערבבים ומוסיפים את הברנדי ציר הבקר שופכים הכל על הבשר באותו מחבת ומוסיפים את השמנת לצמצום.
מבשלים את הפסטה.
מוסיפים לתערובת הרוטב והבשר מבשלים כ 30 שניות ומגישים.
מגיש:
מקור: פסטורי
שתף את המתכון