הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף טחון או 4 פרוסות שניצל
(אפשרי במקום זה רבע קילו בשר אדום טחון )
2 בצלים בנוניים
חצי חבילת פטרוזיליה או כרפס
1-2 כפות פירורי לחם
מלח +פלפל לבן לפי הטעם
3-4 ביצים
-------------------
חצילים פרוסים עם קליפה או בלי
מלח
אופן ההכנה
לחתוך את הבצל +השניצל+ פטרוזיליה הכל קצוץ דק. לשים בקערה עמוקה לתבל בבמלח ופלפל ולערבב עם הביצים =פירורי הלחםל לתערובת . הומוגנית.
לחמם במחבת שמן (בגובה ס"מ וחצי ) כשהשמן חם לקחת כף מהתערובת וולטגן במחבת משתי הצדדים (כמו לביבות) לצבע שחום . ולשים ב צלחת (עם נייר מגבת לספיגת השמן) להעביר לאחר התקררות לקופסא סגורה. לאכול עם חצילים מטוגנים. (פרוסות חצילים הומלח במלח בתוך מסננת אחרי חצי שעה בשמש וו (מהמרירות )ונסחטו קלות ... וטוגנו בשמן חם) ב ת א ב ו ן !
תוספת אפשרית ורצויה:ביצים קשות פרוסות וגם תפוחי אדמה מבושלים פרוסים.במלח ופלפל שחור...
סלט חריף לעורוק (מתכון באתר)
סלט ירקות או עגבניות פרוסות.
חמוצים של כרובית וגזר (מתכון באתר)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון