חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חריף לעורוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פיקנטי שנאכל עם העורוק והחצילים שלמדתי אותו מחמתי
סלט חריף לעורוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פיקנטי שנאכל עם העורוק והחצילים שלמדתי אותו מחמתי
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים גדולים פרוסים(לא קצוצים)
6 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
כף פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה חריפה
1 פלפל חריף אדום(אם רוצים חריפות של ממש)פרוס לטבעות
מלח מעט
אופן ההכנה
לטגן את פרוסות הבצל לצבע שקוף צהבהב
להוסיף את הפלפל החריף לעוד 5 דקות של טיגון
להוסיף את העגבניות עד שהם ממש מתרככות
להוסיף את התבלינים ולערבב 5 דקות ולהוריד מהאש
ניתן לאכול חם קר נשמר שבוע במקרר בקופסה סגורה.
מגיש: רותם דבי
מקור: עירקי(חמותי)
שתף את המתכון