הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים גדולים פרוסים(לא קצוצים)
6 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
כף פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה חריפה
1 פלפל חריף אדום(אם רוצים חריפות של ממש)פרוס לטבעות
מלח מעט
אופן ההכנה
לטגן את פרוסות הבצל לצבע שקוף צהבהב
להוסיף את הפלפל החריף לעוד 5 דקות של טיגון
להוסיף את העגבניות עד שהם ממש מתרככות
להוסיף את התבלינים ולערבב 5 דקות ולהוריד מהאש
ניתן לאכול חם קר נשמר שבוע במקרר בקופסה סגורה.
מגיש:
מקור: עירקי(חמותי)
שתף את המתכון