הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
1 כף פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 כף פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כף בזיליקום טרי שלם
1 כף חציל קלוף חתוך לקוביות בינוניות
1 כף פלפל חריף אדום
1 כף פטריות
1 כפית זנגביך ורי חתוך קטן מאד
1 כפית מחית קארי ירוק (או אדום)
1/3 פחית חלב קוקוס
2 כפות שמן סויה
אופן ההכנה
מרינדה לעוף:
קורט סוכר
כפית מלח
קורט פלפל לבן
1 כפית קורנפלור
מים
מערבבים את העוף עם המוצרים היבשים היטב בסיר.
מוסיפים מים ומבשלים ללא רתיחה כ-5 דקות.
מסננים ונותנים לעוף להתקרר.
מחממים שמן בווק, ומוסיפים קארי ירוק וחלב קוקוס להוסיף צ'ילי חריף .
מערבבים עד שעולה ריח הקוקוס (בערך דקה). מוסיפים את העוף, כפית מלח, כפית סוכר ופלפל לבן.
טועמים ומשפרים תיבול.
מוסיפים את כל הירקות מלבד הבזיליקום, ומבשלים תוך כדי ערבוב ו"הקפצה".
אחרי שהירקות מתרככים טועמים שוב. מוסיפים את הבזיליקום, מורידים מהאש, ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: סיני
שתף את המתכון