חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'מאנדי - רוטב חמוץ מתוק וחריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקילו צאמנדי !!!
צ'מאנדי - רוטב חמוץ מתוק וחריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקילו צאמנדי !!!
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם קוקוס טחון
3 פלפל אדום חריף
250 גרם בוטנים לא קלויים ללא קליפה
2 כוסות מים
כף זרעי חרדל
בצל גדול קצוץ דק
כפית מיץ ליים
8 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
כף חומץ טבעי
מיץ לימון טרי - כפית
קורט מלח
כף סוכר
אופן ההכנה
במחבת מחממים את הקוקוס והפלפלים בלהבה נמוכה כ 3 דקות מעבירים לקערה
מטגנים את הבוטנים בשמן קל עד השחמה קלה ומצננים
בבלנדר מעבדים את הקוקוס והבוטניםהפלפלים עם שמן ו2 כוסות מים
בסיר עם כף שמן מטגנים קלות את גרעיני החרדל מכסים את הסיר עד סוף הפיצוצים כמו פופקורן מורדים מהאש מצננים מעט מוסיפים את הבצל ומחזירים לאש מטגנים קלות
מוסיפים את הליים ואת תכולת הבלנדר מוסיפים את שאר החומרים מערבבים היטב ומרתיחים למשך כ5 דקות
מגישים חם
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אבי יוסף
שתף את המתכון