הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם ספגטיני (הספגטי מהסוג הדק ביותר)
3 כפות שמן (אפשרי שמן זית)
1 בצל קצוץ גס
4 שיני שום קצוצות
1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 גזר חתוך לפלחי ירח (חותכים לחצי ואז פורסים יוצא צורת "ירח")
1 תפוח אדמה פרוס
1 קישוא פרוס
4 פטריות טריות פרוסות
1 בצל ירוק חתוך לחתיכות גסות
3 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
3 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטיני על למצב "אלדנטה" ומסננים. בינתיים מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את הירקות (לפי הסדר ברשימה) ואת האגוזים. מטגנים את הירקות כ- 10 דקות ומערבבים תוך כדי טיגון, עד שהם נעשים רכים ופריכים. מוסיפים למחבת את הספגטיני, רוטב הסויה והתבלינים ומערבבים כ- 3 דקות ומגישים.
מגיש:
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון