חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ורוס ברוטב פירות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניות מקסיקניות טעימות מבצק פריך (כמו פחזניות) שמטגנים במהירות ומגישים brעם רטבים מתוקים. במקסיקו מגישים את הצ'ורוס ללא רוטב אלא טבול בסוכר וקינמון. br br
צ'ורוס ברוטב פירות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניות מקסיקניות טעימות מבצק פריך (כמו פחזניות) שמטגנים במהירות ומגישים brעם רטבים מתוקים. במקסיקו מגישים את הצ'ורוס ללא רוטב אלא טבול בסוכר וקינמון. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים
100גר' חמאה חתוכה לקוביות
קורט מלח
150 גר' קמח
3 ביצים
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
2 כוסות פירות חתוכים ,מנגו שזיף, מלון, ליצ'י, תות שדה קיווי וכ'...
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס מים
1/2 כוס וודקה
1/4 כוס ליקר תפוזים משובח.
אופן ההכנה
מכינים את הסופגניות בסיר קטן , מרתיחים את המים עם החמאה והמלח
מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח בבת אחת, ומערבבים במהירות בעזרת
מטרפה עד שהתערובת חלקה ונפרדת מהדפנות של הסיר מקררים מעט
טורפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה תוך כדי טריפה ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר רחב (9 ס"מ) משונן.
בסיר רחב מחממים שמן לטיגון עמוק
זולפים את הסופגניות לתוך השמן ברצועות של 10 ס"מ ומטגנים במהירות עד שהסופגניות זהובות ופריכות מעבירים למסננת מרופדת בנייר סופג אפשר להכין כמה שעות מראש .
הכנת הרוטב:
מערבבים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה
סמוך להגשה: מחממים את הרוטב במידת הצורך , מעבירים לקערה שקופה ומוסיפים את הצ'ורוס אם רוצים מגישים בצד קערה עם קצפת.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון