הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף טרי חתוך לרצועות דקות
רבע כרוב לבן חתוך לרצועות
4 גזרים חתוכים לקיסמים
1 בצל חתוך לפרוסות דקות
2 שיני שום קצוצות
רבע חבילה של נבטים
2 ענפי בצל ירוק חתוכים לרצועות
חצי צנון חתוך לקיסמים
1 קישוא ירוק חתוך לרצועות
100 גרם בוטנים קלויים פרוסים
4 כפות שמן זית
3 כפות שמן שומשום
4 כפות רוטב שזיפים
2 כפות רוטב טריאקי
1 כף חומץ אורז
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית (בתוך ווק). מוסיפים את העוף ומטגנים עד להלבנה. מוסיפים בהדרגה את הירקות ומקפיצים יחד עוד 4 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים את הרטבים, התבלינים, שמן השומשום ומפזרים בוטנים לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון