חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות עירקיות (ערוק)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקציצות חייבות להיות מוכנות אצלי לצהריים של כל יום שישי לקראת החזרה מביה"ס של הילדים מלווה בחצילים מטוגנים brניתן להגיש גם כמנה ראשונה בליווי של סלטים.
קציצות עירקיות (ערוק)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקציצות חייבות להיות מוכנות אצלי לצהריים של כל יום שישי לקראת החזרה מביה"ס של הילדים מלווה בחצילים מטוגנים brניתן להגיש גם כמנה ראשונה בליווי של סלטים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפו"א מבושלים ומעוכים לפירה (בעזרת פומפייה דקה)
צרור פטרוזליה
2 בצלים
כף מלח
400 גר' בשר טחון
9 - 10 ביצים
פלפל מלח ופפריקה לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לקצוץ את הבצל דק מאוד להניח על קרש חיתוך משופע מעט ולפזר מעליו את המלח (אני קוצצת במכשיר הקיצוץ יחד עם המלח) לאחר כ-1/2 שעה יש להכניס את כל הבצל למגבת מטבח קטנה - זו שמנגבים בה את הכלים - ולסחוט היטב את הבצל שייצאו ממנו כל הנוזלים
את הפטרוזיליה לקצוץ דק.
על תפו"א המעוכים להוסיף את הפטרוזיליה הבשר והבצל הסחוט להוסיף תבלינים ולערבב ביד את כל החומרים. להוסיף כ-3 ביצים ולהמשיך לערבב יחד עכשיו ניתן לעבור לערבוב בעזרת מזלג ולהוסיף את שאר הביצים - בהתאם לתפו"א - במידה והביצים קטנות יש להגדיל את מספר הביצים העיסה צריכה להיות דלילה אבל לא מיימית.
לחמם שמן בגובה של סמ' במחבת ובעזרת כף להניח מהעיסה לטיגון. העיסה מתפשטת מעט ויוצרת צורה שטוחה במידה ולא ללטף את העיסה בעזרת הכף כדי להשטיח אותה.
מטגנים עד גוון חום - אבל לא שרוף- משני הצדדים (יש להפוך את הקציצות בעזרת סכין שטוחה ורחבה . להוציא ללהניח לקירור על מגבת נייר על מנת לספוג את שארית השמן.
מגיש: עדנה10
מקור: עירק
שתף את המתכון