חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שיפודי סטק בסויה ושמן שומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלה מעל פחמים חמים br3 דקות "למדיום רר" br6 דקות "לוול דן "
שיפודי סטק בסויה ושמן שומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלה מעל פחמים חמים br3 דקות "למדיום רר" br6 דקות "לוול דן "
הוראות הכנה
מרכיבים
שמונה סטייקים של עין או אנטריקוט
4 בצלים קטנים
2 כף שורש זנגביל מגורד טרי
3 שיניים שום, מעוך
1 פלפל אדום קצוץ
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף שמן שומשום
2 כפיות סוכר חום
6 כפות רוטב של סויה
1 כף שרי יבש
1 כף זרעוני שומשום
אופן ההכנה
הנח 2 סטייקים אחד ליד השני במגש. דחוף שיפוד אחד באלכסון דרך שניהם דחוף שיפוד שני באלכסון, בכיוון הנגדי לשיפוד הראשון, ע"מ לקשור את ה2 סטייקים ביחד, יוצר צלב משופד.להשחיל בסוף כל שיפוד בצל קטן . חזור על פעולה זו לסטייקים הנותרים , שיפודים ובצלים קטנים.
הוסף זנגביל, שום, פלפל אדום, סוכר, רוטב של סויה ,שרי, ושומשום בקערה. שפוך את המרינדה מעל שיפודי הסטייקים. כסה וקרר ל30 דקות.
הוצא מהמקרר וללה על האש עפ"י בקשת האוכלים (ראה הקדמה.
מגיש: gilai
מקור: BBC
שתף את המתכון