חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון ברוטב מייפל ופלפל שחור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסוד של סלומון בצליה הוא זמן ההשריחיה במרינדה - רצוי 48 שעות.
סלמון ברוטב מייפל ופלפל שחור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסוד של סלומון בצליה הוא זמן ההשריחיה במרינדה - רצוי 48 שעות.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 חתיכות פילה דג סלומון
1/4 כוס רוטב מייפל
1/4 כוס סויה
1/4 כוס פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
להכין את המרינדה ולשפוך לתוך ניילון עם סגר להכניס את דגי הסלומון ולערבב בתוך השקית.
לסגור ולהכניס למקרר.
הוצא את הסלמון מהמרינדה ומרח שמן זית משני צדדיו.טובלים בפלפל השחור הגרוס משני הצדדים.
מניחים על הגריל וצולים משני הצדדים כ 3 דקות לצד.
לקישוט עגבניות חתוכות , חסה , פטרוזיליה.
מגיש: gilai
מקור: BBC
שתף את המתכון