חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק לקובה במיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק לקובה במיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן
1 בצל קצוץ
1 שן שום
2 עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
כפית מלח
מעט פלפל
3 כוסות מים
חצי קילו במיה(אפשרי קפואה )
כפית דבש או סילאן או סוכר
2 כפות לימון סחוט טרי
אופן ההכנה
בסיר גדול מטגנים בשמן את הבצל והשום
מוסיפים את העגבניות + הרסק
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים
אחרי 5 דקות מוסיפים את המים ומרתיחים
לאחר הרתיחה מוסיפים את הבמיה.
לאחר רתיחה נוספת אפשר להכניס את הקובות.
לעוד חצי שעה בישול.
טועמים ומתקנים ואם צריך אז מוסיפים מים בבישול וסוכר להמתקה
בתאבון
נ.ב.לעשיית הקובה אפשר לקחת ממתכון לקובה אדומה שלי
מגיש: רותם דבי
מקור: של משפחתי
שתף את המתכון