הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן
1 בצל קצוץ
1 שן שום
2 עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
כפית מלח
מעט פלפל
3 כוסות מים
חצי קילו במיה(אפשרי קפואה )
כפית דבש או סילאן או סוכר
2 כפות לימון סחוט טרי
אופן ההכנה
בסיר גדול מטגנים בשמן את הבצל והשום
מוסיפים את העגבניות + הרסק
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים
אחרי 5 דקות מוסיפים את המים ומרתיחים
לאחר הרתיחה מוסיפים את הבמיה.
לאחר רתיחה נוספת אפשר להכניס את הקובות.
לעוד חצי שעה בישול.
טועמים ומתקנים ואם צריך אז מוסיפים מים בבישול וסוכר להמתקה
בתאבון
נ.ב.לעשיית הקובה אפשר לקחת ממתכון לקובה אדומה שלי
מגיש:
מקור: של משפחתי
שתף את המתכון