הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף, חותך 12 חתיכות
4 עגבניות
4 פלפל צילי אדום חריף
2 בצלים קצוצים
4 שיניים שום
5 ס"מ שורש זנגביל טרי
1 הכפית כמון
1 כפית פלפל שחור
3 כםות רסק עגבניות
1 קוביה תבלין קנור או אחר מומס במים רותחים.
3 כפות שמן
לבננה מטוגנת
1 בננה בשל גדולה
1 פלפל אדום צ'ילי
2 פרוסות של שורש של זנגביל טרי
1 שן שום
1/4 כפית מלח
שמן צמחי, לעמוק מטגן
אופן ההכנה
1. במעבד מזון מערבבים ביחד העגבניות והצילי האדום.
2. בעלי ומכתש גורסים ביחד את השום ו זנגביל לממרח.
3. במחבת חם מאד שמים את השמן וטגנים את הבצל עד לריכוך, להוסיף את השום ו זנגביל והתערובת של העגבניה המעורבבת.
4. לבשל כ5 דקות. לערבב כמון פלפל ורסק עגבניות והקוביה של קנור.
5. הבא לרתיחה וערבב באופן זריז ל 10 דקות.
6. בינתים, מחמם את השמן שנשאר במחבת גדול, מטגן את החתיכות של העוף בעדינות ל 5 דקות, עד להזהבה בכל הצדדים.
7. הוסף את החתיכות של העוף לצלחת של התבשיל, וערבב היטב.
8. הבא להרתחה, להקטין את החום
9. כסה את התבשיל ל30 דקות, לערבב מפעם לפעם.
9. בזמן שהתבשיל מתבשל מכינים את הבננה המטוגנת. לקלף ולחתוך לפרוסות עבות של1 ס"מ.
10. להשתמש בעלי ומכתש לכתוש את הצ'ילי, זנגביל ושום לממרח.לתבל עם המלח.
11. מכניסים את פרוסות הבננה לתוך הממרח.
12. לחמם את השמן בוווק ולטגן את הבננה עד שהן חומות זהובות, מנגבים וסופגים בנייר לניגוב ידיים.
13. להגיש את התבשיל עם בננה מטוגנת,
מגיש:
מקור: ננסי לם
שתף את המתכון