הוראות הכנה
מרכיבים
20 שרימס בגודל בינוני נקיים וקלופים ללא ראשים
לפסטו ערק :
חופן עלי בזיליקום טריים
שן שום
כפית חרדל גרגרים
4 כפות צנוברים
שליש כוס שמן זית
חצי כוס ערק
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מכינים גריל פחמים
משפדים את השרימפס על שיפודים
במעבד מזון מרסקים את חומרי הפסטו לתערובת חלקה
מברישים את השיפודים המוכנים בתערובת וצולים על הגריל למשך 5 דקות בערך כל 2 דקות מברשים שוב את השיפודים
מגישים חם עם רוטב בצד
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון