הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס מנוקים היטב
מלח
שמן זית
צרור גדול של עשבי תיבול קצוצים
אופן ההכנה
מדליקים גריל פחמים, ודואגים שהפחמים יהיו אפורות (מה שמכונה לוחשות) ובטמפרטורה נמוכה.
* ממליחים דגים ומורחים אותם היטב בשמן זית.
* ממלאים את הדגים בעשבי תיבול, מניחים אותם על הגריל למשך 5 דקות, והופכים לצד השני בעזרת מרית. הופכים רק פעם אחת, כדי שהעור לא ייקרע.
גיוון: אפשר להחליף את מילוי עשבי התיבול ברוטב פסטו.
מגיש:
מקור: דרור פילץ
שתף את המתכון