הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג קמח
1 ביצה
1 כפית מלח
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
1 שקית אבקת אפיה
שמן לטיגון עמוק
כוס סוכר בצלחת.
אופן ההכנה
בקערה לשים קמח ומלח הוסיפו את הביצה את אבקת האפיה שמן ומים.
לערבב את הבצק לעיסה אחידה ולהניח ל 15 דקות.
ליצור עיגולים כמו בייגלה ולמתוח את הבצק כדי להרחיב את עיגול הבצק.
לטגן בשמן עמוק משני צדדים.
לצלחת לשפוך את הסוכר ולטבול כל עיגול בסוכר.
מגיש:
מקור: בית ספר מצפה ים
שתף את המתכון