הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות קמח לבן
1/4 כפית אבקת אפיה
1 כף סוכר
1 כוס יוגורט או לבן
1 כף כמון קלוי במקצת
1 ביצה
1/2 כוס מים
2 כפות חמאה מזוקקת או שמן
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
בקערה גדולה שמים את הקמח ומוסיפים את המלח והסוכר.
מערבבים את היוגורט עם 4 כפות מים מוסיפים לקמח ולשים לבצק חלק.
שופכים לבצק את החמאה או השמן ולשים כ 5 דקות מכסים ומשאירים לנוח כ 6 שעות במקום חם.
מחלקים את הבצק ל20 חלקים ומגלגלים כל חלק לכדור בקוטר 8 ס"מ.
בשמן חם ועמוק מטגנים כל כדור עד יעטה גוון חום בהיר.
שומרים בתנור חם כשהם מכוסים (ע"מ למנוע את התייבשותם).
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון