חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים עם צ'טני אננס או מנגו.
דושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים עם צ'טני אננס או מנגו.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות קמח לבן
1/4 כפית אבקת אפיה
1 כף סוכר
1 כוס יוגורט או לבן
1 כף כמון קלוי במקצת
1 ביצה
1/2 כוס מים
2 כפות חמאה מזוקקת או שמן
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
בקערה גדולה שמים את הקמח ומוסיפים את המלח והסוכר.
מערבבים את היוגורט עם 4 כפות מים מוסיפים לקמח ולשים לבצק חלק.
שופכים לבצק את החמאה או השמן ולשים כ 5 דקות מכסים ומשאירים לנוח כ 6 שעות במקום חם.
מחלקים את הבצק ל20 חלקים ומגלגלים כל חלק לכדור בקוטר 8 ס"מ.
בשמן חם ועמוק מטגנים כל כדור עד יעטה גוון חום בהיר.
שומרים בתנור חם כשהם מכוסים (ע"מ למנוע את התייבשותם).
מגיש: gilai
מקור: הודי
שתף את המתכון