הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז
1/2 כוס עדשים אדומים שהושרו ללילה מסוננים
5 כוסות מים
1 כף חמאה מזוקקת
2 בצלים ירוקים קצוצים
1 כפית מלח
1 כפית מסלה.
אופן ההכנה
מרתיחים מים ומלח מוסיפים את האורז והעדשים ןמביאים שוב לרתיחה.
מנמיכים את האש מכסים ומבשלים כ 25 דקות.
במחבת מחממים את החמאה ומטגנים בו את המסלה לדקה - מוסיפים לאורז ומערבבים.
מניחים על צלחת הגשה ומפזרים למעלה בצל ירוק קצוץ.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון