הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית רחוצה היטב וחתוכה לרצועות
1 כוס יוגורט
1 כפית סוכר חום
2 שיני שום קצוצות
1/4 כוס בוטנים קצוצים
2 כפות אגוזן
2 כפות שמן
1/4 כפית ציפורן טחונה
2 כפיות הל טחון
1 כפית מסלה
1 כפית פלפל חריף טחון
1 כפית זנגביל טחון
מלח
אופן ההכנה
מניחים את הכרובית בקערה גדולה ומוסיפים את היוגורט הסוכר השום הזנגביל וההל מערבבים היטב ומניחים בצד ל 3 שעות.
מחממים במתחבת את השמן האגוזן המסלה והפלפל החריף מוסיפים את התערובת שהכנו בצד מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
אם הרוטב מתייבש יש להוסיף מים.
מגישים על צלחת ןמפזרים את הבוטנים.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון