הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות מים
1 כפית זרעי כוסברה
1/2 כפית כמון טחון
1 כפית פלפל שחור שלם
1 שן שום קצוצה
1 בצל קצוץ דק
1/2 כפית זרעי חרדל
2 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
1/2 כוס מיץ תמרהינדי או מיץ מ2 לימונים
1/2 כפית פלפל חריף אדום קצוץ דק דק
1 עלי דפנה
2 כפות גי(חמאה מזוקקת)
מלח
אופן ההכנה
מחממים בסיר את הגי ומטגנים את הבצל והשוםבמשך כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים את המים והתמרהינד או הלימון ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון