חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג גואה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההגשה עם אורז או נאן.
דג גואה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההגשה עם אורז או נאן.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 חתיכות פילה דג (דניס,לברק וכו')
3 בצלים 2 קצוצים 1 פרוס לטבעות
6 שיני שום קצוץ
מיץ מלימון 1
1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
2 כפיות גראם מסלה
1 כפית ציפורן טחונה
6 כפות שמן
4 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות
3/4 כוס מים
אופן ההכנה
דוקרים במזלג את הדגים.
מכינים תערובת מהציפורן מיץ הלימון ושתי כפות שמן ומניחים את הדגים בתוך התערובתלמשך חצי שעה.
מחממים 4 כפות שמן ומטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים.
מטגנים 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות הכוסברה והמים ומבשלים הכל על אש נמוכה כ 10 דקות.
מניחים בתבנית עמוקה את הדגים יוצקים מעל את הרוטב ואופים כ 40 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
מעבירים למצב גריל וצולים כ 10 דקות נוספות.
מגיש: gilai
מקור: הודי
שתף את המתכון