הוראות הכנה
מרכיבים
6 חתיכות פילה דג (דניס,לברק וכו')
3 בצלים 2 קצוצים 1 פרוס לטבעות
6 שיני שום קצוץ
מיץ מלימון 1
1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
2 כפיות גראם מסלה
1 כפית ציפורן טחונה
6 כפות שמן
4 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות
3/4 כוס מים
אופן ההכנה
דוקרים במזלג את הדגים.
מכינים תערובת מהציפורן מיץ הלימון ושתי כפות שמן ומניחים את הדגים בתוך התערובתלמשך חצי שעה.
מחממים 4 כפות שמן ומטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים.
מטגנים 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות הכוסברה והמים ומבשלים הכל על אש נמוכה כ 10 דקות.
מניחים בתבנית עמוקה את הדגים יוצקים מעל את הרוטב ואופים כ 40 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
מעבירים למצב גריל וצולים כ 10 דקות נוספות.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון