הוראות הכנה
מרכיבים
¾ כוס שעועית שחורה (לפני בישול)
2 יח' בצל לבן בינוני קצוץ
¼ כוס שמן זית
5 שיני שום כתושות
מלח/פלפל/כמון
אופן ההכנה
1. משרים את השעועית במים למשך הלילה, מסננים ומבשלים במים חדשים עד לרכות מלאה. מסננים.
2. טוחנים את השעועית במעבד מזון למחית חלקה ומוסיפים מעט ממי הבישול עד שהשעועית מגיעה למרקם הדומה לחומוס.
3. מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את השום לשניות ספורות.
4. מוסיפים את המחית למחבת עם הבצל ומערבבים מעט תוך כדי טיגון - 5 דקות. מתבלים לפי הטעם ומעבירים לכלי הגשה.
5. את הפריחול'ס ניתן לאכול חם או קר. הפריחול'ס משמש כמטבל או כחלק ממילוי מנה.
מגיש:
מקור: המרכז הקולינרי המקסיקני.
שתף את המתכון