הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חמאה רכה
150 גרם שוקולד מריר
25 גר' קקאו איכותי
4 חלמונים
100 גרם סוכר
400 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת קלות
אבקת קקאו בקערית לצפוי.
אופן ההכנה
1. מקציפים חלמונים יחד עם הסוכר לקבלת גוון בהיר
2. ממסים את השוקולד , החמאה והקקאו בסיר אדוי כפול. מוסיפים , תוך ערבוב את
החלמונים המוקצפים לשוקולד המומס.
3. מצננים ומקפלים לתערובת את השמנת. משטחים בתבנית לגובה של כ- 2.5 ס"מ ומקפיאים.
4.מוציאים מההקפאה , חותכים למלבנים דקים ומניחים בקערה מלאה באבקת קקאו, מצפים את
המלבנים היטב בידים מלאות אבקת קקאו ומקפיאים שוב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון