חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


האוזן בלאוזן "ניו יורק"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים עם כל סוג של מריחה שתבחרו.
האוזן בלאוזן "ניו יורק"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים עם כל סוג של מריחה שתבחרו.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
4 חלמונים
1 כפית סוכר
1 כף רום גולד
1 כף שמנת חמוצה
1/4 כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
רבקת סוכר לזרייה
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל החומרים לבצק חלק.
מניחים ל 15 דקות לנוח.
מותחים את הבצק לעלה דק וחותכים אותו למלבנים בגודל 8X12 ס"מ בערך.
עושים חתך במרכז המלבן ואת שתי הפינות האלכסוניות תוחבים לתוך החתך - כמו עניבת פרפר.
מחממים שמן לחום גבוה מאד ולאחר שמתחיל להעלות עשן מנמיכים את האש למינימום.
מטגנים בכל פעם 3 יח' עד להשהבה משני צדדים.
זורים אבקת סוכר ומגישים חם.
מגיש: gilai
מקור: מסעדה בניו יורק
שתף את המתכון