הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
4 חלמונים
1 כפית סוכר
1 כף רום גולד
1 כף שמנת חמוצה
1/4 כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
רבקת סוכר לזרייה
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל החומרים לבצק חלק.
מניחים ל 15 דקות לנוח.
מותחים את הבצק לעלה דק וחותכים אותו למלבנים בגודל 8X12 ס"מ בערך.
עושים חתך במרכז המלבן ואת שתי הפינות האלכסוניות תוחבים לתוך החתך - כמו עניבת פרפר.
מחממים שמן לחום גבוה מאד ולאחר שמתחיל להעלות עשן מנמיכים את האש למינימום.
מטגנים בכל פעם 3 יח' עד להשהבה משני צדדים.
זורים אבקת סוכר ומגישים חם.
מגיש:
מקור: מסעדה בניו יורק
שתף את המתכון