חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מילוי לסמוסה-תפוחי אדמה ואפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מילוי לסמוסה-תפוחי אדמה ואפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים - שיהיו רכים, קלופים , וחתוכים לקוביות.
3 כפות כוסברה טרייה, קצוצה דק
1 בצל קצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
200 גרם אפונה (טרייה או קפואה) בלי מים
כפית ג'ינג'ר,קצוץ דק או מגורד בפומפייה
כפית שום קצוץ דק
מלח
1/2 כפית זרעי כוסברה
1 כפית תערובת גראם מסלה
1 כפית כמון טחון
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית אבקת צ'ילי או חצי כפית פפריקה חריפה
2 כפות מיץ לימון (אופציונאלי)
מעט שמן צמחי לטיגון
מעט מים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן עד שהוא מתחיל להשחים.
להוסיף את הג'ינג'ר, פלפל ירוק, זרעי כוסברה, ושום, להקפיץ כ 2 דקות, להוסיף האפונה ומעט מים ולבשל מכוסה עד שהאפונה מתרככת. לערבב מדי פעם ואם המחבת מתייבשת מוסיפים עוד מעט מים. (אבל לא הרבה שלא יהיה רטוב)
להוסיף את תפוחי האדמה, מלח, גראם מסלה, כמון, צ'ילי ,כוסברה טרייה, ומיץ לימון. לבחוש ולבשל כ 5 דקות. לערבב תוך כדי הבישול.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון